İçeriğe geç

Yumoş Sprey Lilyum Nasıl Kullanılır

Yumoş giysi spreyi nasıl kullanılır?

Öncelikle Yumoş Jet Fresh uygulamak istediğiniz giysiyi yatay bir yüzeye koyun. Daha sonra ürünü giysiye 20-25 cm mesafeden püskürtmeye başlayın. Giysinin yüzeyini kaplayacak şekilde püskürtmeye devam edin, kırışıklıkların yoğun olduğu yerlerde daha sık sık püskürtün.

Yumoş lilyum sprey ne işe yarar?

Yumoş Sprey’i birkaç kez sıkarak uzun süre yırtık pırtık duran kıyafetlerinizin kokusundan kurtulabilir, kıyafetlerinizi çamaşır makinesinden yeni çıkmış gibi giyebilirsiniz. Ayrıca Yumoş Sprey, deri olmayan spor çantaları, ayakkabılar ve montlar gibi sık yıkanamayan eşyalarınıza anında ferahlık sağlar.

Yumoş sprey nerelere sıkılır?

Yumoş Sprey’i düzenli olarak temizleyemediğiniz koltuk, perde, halı gibi ev eşyalarınızda da kullanabilirsiniz.

Yumoş sprey orkide nasıl kullanılır?

Ayrıca Yumoş Home&Textile Sprey Orkide ile evinizi çiçek bahçesine dönüştürmek düşündüğünüzden çok daha kolay. Yumoş Home&Textile Sprey’i kullanmak istediğiniz yüzeye 20 cm mesafeden dikey olarak sıkın ve Orkide’nin ferahlatıcı kokusunun tadını çıkarın.

Yumoş sprey leke bırakır mı?

Yeni aldığım kıyafetlerin kırışıklıklarına yumuşak mavi ütü spreyi sıktım ama kuruduktan sonra leke bıraktı. O leke asla çıkmıyor. Kaç kere silsem de, yıkasam da kalmıyor.

Çamaşır spreyi nasıl kullanılır?

Çamaşır spreyi, isminden de anlaşılacağı üzere çamaşır temizliğinde tercih edilen sprey formunda bir üründür. Çamaşırlara direkt sıkılan sprey sayesinde çamaşırlar daha çabuk kurur, dokusu bozulmaz ve kırışmadan temizlenir.

Lilyum kokusu nasıl olur?

Asıl adı Lilyum olan Lily, koku çalışmalarında özellikle tercih edilen bir koku türüdür. Bu kokunun günümüzün en popüler kokularından biri haline gelmesinin en önemli nedeni, insanlarda uyandırdığı saflık, tazelik ve temizlik hissidir.

Neden yumoş sprey?

YUMUŞAK GİYSİLER. Kumaş uzmanlarıyla birlikte geliştirilen doku koruma özelliğiyle Yumoş Extra, giysilerinizi oluşturan lifleri sararak, kullanım ve yıkama esnasında yıpranmayı önlerken, giysilerinizin şeklini daha uzun süre korumasını sağlar.

Yumoş sprey içinde alkol var mı?

İstediğiniz zaman, istediğiniz yoğunlukta, yumuşak kokuları kullanmak sizin elinizde. Yumoş Ekstra Yumuşatıcı ailesinin en popüler kokularından biri olan Lilyum ile geliştirildi. Sprey formunda tasarlanan şişesi kolay uygulama imkanı sunar. Alkol içermeyen, su bazlı formülü sayesinde güvenle kullanılabilir.

Yumoş sprey hangi koku?

Yumoş Zor Yıkanabilen Çamaşır Spreyi Honeysuckle 450 mlYumoş Zor Yıkanabilen Çamaşır Spreyi Honeysuckle 450 mlYumoş Ekstra Açık Hava Etkisi 1200 MLSellerPLAMAAllhereTypeNormalConcentratedScentHoneysuckleNarcissYıkama sayısı10 yıkama50 yıkama6 satır daha

Ütü spreyi işe yarıyor mu?

Ütü nişastası spreylerinin birçok faydası vardır: Kumaşları daha uzun süre ütülü ve pürüzsüz tutar. Ütüleme işlemi sırasında kumaşın ütüye yapışmasını azaltır. Kumaşlara ferah bir koku verebilir. Kumaşlarda leke veya moiré bırakmaz ve temiz bir sonuç sağlar.

Yumoş ev tekstil spreyi ne işe yarar?

Koltuk, perde, halı gibi düzenli olarak temizleyemediğiniz ve yıkanması zor olan ev eşyalarınızda Yumoş Ev & Tekstil Spreyi’ni kullanabilirsiniz.

Yumoş sprey hangi ülkenin?

YumoşTürYumuşatıcıSahibiUnileverKökeniAmerika Birleşik DevletleriÇıkış19701 satır daha

Yumoş sprey kaç lira?

Seçenekler: 200 ml 335,45 TL/lt. 450 ml 199,98 TL/lt.

Orkide coşturmak için ne yapmalı?

Orkideler için tercih edilebilecek yöntemlerden biri; Vazelini yaprak ve gövdeye uygulamaktır. Vazelin, çiçeğin kendine gelmesine ve kısa sürede çiçek açmasına yardımcı olur. İç modelin ince bir tabaka halinde uygulanmasına dikkat edilmelidir.

Ütü spreyi işe yarıyor mu?

Ütü nişastası spreylerinin birçok faydası vardır: Kumaşları daha uzun süre ütülü ve pürüzsüz tutar. Ütüleme işlemi sırasında kumaşın ütüye yapışmasını azaltır. Kumaşlara ferah bir koku verebilir. Kumaşlarda leke veya moiré bırakmaz ve temiz bir sonuç sağlar.

Ütü spreyi nasıl kullanılır?

Ütü spreyi nasıl kullanılır? Genellikle, spreyi kırışmış giysinin üzerine sıkın, sonra hafifçe düzeltin ve kurumaya bırakın.

Yumoş yumuşatıcı nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır? Yumosh konsantresinin yarım kapağı yeterlidir.

Yumoş makinaya ne zaman konur?

Makineniz son durulama aşamasına geçtiğinde ürünü manuel olarak ekleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir